Onani­skandale i Sverige

Det svenske politiske partiet Sverigedemokraterna uttaler til Expressen at det dreier seg om «veldig uheldig atferd», som de tar på «stort alvor».

SKANDALE: Svenske Expressen melder at det har blitt spilt inn en onanivideo i riksdagshuset, som tilsvarer den norske stortingsbygningen. Foto: Jeppe Gustafsson / Shutterstock / NTB
SKANDALE: Svenske Expressen melder at det har blitt spilt inn en onanivideo i riksdagshuset, som tilsvarer den norske stortingsbygningen. Foto: Jeppe Gustafsson / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag melder svenske Expressen at en politiker fra det svenske partiet Sverigedemokraterna (SD) har spilt inn en onanivideo i riksdagshuset, som tilsvarer den norske stortingsbygningen.

Expressen beskriver at videoklippet viser en mann som filmer sitt eget skritt, knepper opp buksene og beføler sitt eget kjønnsorgan.

Den svenske avisa skriver at politikeren er et medlem av parlamentet, at de sitter på opplysninger om at videoen har blitt sendt til en privatperson og spredt på sosiale medier.

«Veldig uheldig atferd»

Sverigedemokraterna skriver i en e-post til Expressen at det dreier seg om «veldig uheldig atferd», som de tar på «stort alvor».

- Vi kommer til å snakke med parlamentsmedlemmet for å finne ut av hva som har skjedd, sier pressesjef Oskar Cavalli-Björkman i SD til Expressen.

Aftonbladet omtaler også saken, og skriver at SD uttaler at de vil vurdere å politianmelde hendelsen dersom det viser seg at videoen har blitt sendt til noen som ikke ønsket å motta den.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer