Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Once in a life time-opplevelse

Bømlo-søstrene Yngalill, Haide og Nina tror de så skyggen av sin store helt i den svarte presidentbilen.

OBAMA-FANS: Søstrene Yngalill (62), Haide (58) og Nina Hurtig (48) fra Bømlo har Barack Obama som sitt store forbilde. Foto: Krister Søgård
OBAMA-FANS: Søstrene Yngalill (62), Haide (58) og Nina Hurtig (48) fra Bømlo har Barack Obama som sitt store forbilde. Foto: Krister Søgård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Søstrene Yngalill (62), Haide (58) og Nina Hurtig (48) fra Bømlo har jobbet ekstra den siste tida for å kunne ta fri i dag. De planlegger å bruke hele dagen på sitt store forbilde, Barack Obama, i Oslos gater. Haide og Nina bor i Oslo, mens Yngalill har tatt turen fra Bømlo.

Utenfor Nobelinstituttet fikk de sett presidentens svarte bil.

- Vi så kanskje en skygge av ham inni bilden. Dette topper alt og er en once in a life time-opplevelse. Det var kjempestas, sier Haide Hurtig til Dagbladet.

Søstrene har kledd seg godt for dagen, og har med seg en stol som de deler på. Fra Nobelinstituttet går ferden deres til Grand, hvor de allerede i går så seg ut det de mener er den perfekte plassen for å hylle den amerikanske presidenten.

- Obama kommer til å holde en fantasisk tale i kveld, hvor han vil balansere mellom krig og fred, mener søstrene som har fulgt Obama tett via CNN siden han slo Hillary Clinten i primærvalget i Iowa.

Hatter og bryst har de dekket med Obama-buttons.

- Obama er et eksempel på en familiemann som er et forbilde for familieverdier for dagens ungdom. Samtidig har han tyngde i politikken sin, sier Haide Hurtig.

Obama har nå vært i samtale med Nobelkomiteen, og har skrevet under på dokumenter, som blant annet gir komiteen rettigheter til hans fredspristale.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media