Onkelen og den andre mannen ble skadet da de forsøkte å gå mellom

Onkelen til den drepte jenta (2) er alvorlig skadet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Omstendighetene da en 2 år gammel jente ble drept på Ellingsrud i Oslo i går er fortsatt uklare. Barnefaren (35) er siktet, moren (42) er skadet.

- Vi vet fortsatt ikke hvor eller nøyaktig når jenta ble påført de dødelige skadene, sier Kari-Janne Lid, fungerende leder ved seksjonen for volds- og seksualforbrytelser i Oslo-politiet, til Dagbladet.

Bare én gjerningsmann Vitner til det kaotiske hendelsesforløpet sier til Dagbladet at bråket trolig startet inne i familiens leilighet, og at det fortsatte utenfor. Lid sier vitnebeskrivelsene spriker, og at de jobber med å få etablert en tidslinje over hendelsene. Men de er helt sikre på at 35-åringen er gjerningsmannen. I går kveld ble det meldt at ytterligere én person hadde status som mistenkt, men dette avviser politiet i dag.

- Vi er sikre på at han er gjerningsmannen. Vi har ingen opplysninger som tilsier at det er andre gjerningsmenn, sier Lid, som sier de har vitnebeskrivelser og videoopptak gjort av vitner som underbygger dette.

Skadet da de prøvde å gå mellom Barnets mor og mormor (58) er begge skadet, men de skal være utenfor livsfare. Begge kvinnene er norske statsborgere med irakisk bakgrunn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer