Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Onkelen skal ha forgrepet seg på nevøens nakne kjæreste. Så ble han banket gul og blå

Siktet for overgrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Torsdag 1. januar ble en mann i småbyen Conway i den amerikanske delstaten South Carolina vitne til et forstyrrende syn da han kom hjem til farens bolig.

I samme bolig bodde også mannens 52 år gamle onkel, og mannen hørte stønning fra soverommet da han kom inn, skriver lokalavisa My Horry News.

Sparket opp døra Mannen sparket opp døra til soverommet, og har forklart til politiet at han fant onkelen oppå mannens kjæreste. Ifølge forklaringa dro han vekk kjæresten før han begynte å slå løs på onkelen.

Ifølge politiet i Conway ble de forklart av offeret at hun ble overfalt av mannens onkel. 52-åringen var fortsatt i boligen da politiet kom til stedet, og han ble arrestert og siden siktet for seksuelt overgrep.

Politiet skriver at den siktedes skader ble påført ham før de kom til stedet, og at mannen som påførte skadene gjorde det i forsvar for offeret.

Bilder av onkelen viser at han er svært forslått, både i kjevepartiet og rundt øynene. Han har også flere kutt i ansiktet. Ifølge politiet skadet den andre mannen knyttneven og fikk mindre skrubbsår på brystet etter basketaket.

- Hun var naken Ifølge My Horry News har den siktede forklart at han og kvinnen drakk alkohol sammen. Ifølge ham var kvinnen naken under et pledd da hendelsen skjedde, mens han var fullt påkledd.

Ifølge onkelen begynte han og nevøens kjæreste å kysse og klemme da nevøen kom inn og angrep mannen.

Den overgrepssiktede onkelen sitter nå i arresten og må stille overfor en dommer i en høring.