VIL SENDE MANNEN TIL SIN FAMILIE: Levningene etter bombemistenkte Tamerlan Tsarnajev bør sendes til familien, mener enken Kathrine Russell. Foto: AP / Katie Zezima / NTB scanpix
VIL SENDE MANNEN TIL SIN FAMILIE: Levningene etter bombemistenkte Tamerlan Tsarnajev bør sendes til familien, mener enken Kathrine Russell. Foto: AP / Katie Zezima / NTB scanpixVis mer

Ønsker at Tsarnajev-familien henter sønnen

Enken etter den bombemistenkte Tamerlan Tsarnajev.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Enken etter den bombemistenkte Tamerlan Tsarnajev ønsker at liket til mannen hennes blir overlatt Tsarnajev-familien.

- Det er Katherine Russells ønske at hans levninger blir overlevert til Tsarnajev-familien, og vi skal overbringe hennes ønsker til de rette myndighetene, sa hennes advokat Amato DeLuca tirsdag.

Etterforskerne har vært i flere lange samtaler med 24 år gamle Russell etter at hun flyttet tilbake til familien sin i Rhode Island.

Mandag tok FBI DNA-prøver i Russell-familiens hjem i North Kingstown. De prøver å finne ut hvem som kan ha håndtert trykkokerne som inneholdt bombene etter at de fant en kvinnes DNA på minst en av dem.

Foreldrene til Tsarnajev-brødrene, som bor i Russland, har lagt til side planene om å reise til USA for å hente sønnens lik og besøke den yngste broren, Dzjokhar, som ligger alvorlig skadd på sykehus i et fengsel utenfor Boston.

Dzjokhar har imidlertid andre slektninger som bor i USA, blant dem to søstre og en onkel.

(NTB)