Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ønsker Wam velkommen

Arbeiderpartiets jernbanepolitiske talsmann, Sverre Myrli, ønsker Arne Wam velkommen som konstituert konsernsjef i NSB, men beklager at Osmund Ueland fikk avskjed.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg kjenner Arne Wam fra før, og er sikker på at han vil gjøre en god jobb. Han har mine varmeste lykkønskninger, sier Myrli.

Samtidig beklager han at styret sa opp Ueland, som Myrli mener har gjort en fremragende jobb for NSB.

- Jeg beklager det som skjedde med Ueland. Generelt synes jeg Ueland har gjort en god jobb, og at NSB burde hatt bruk for ham i det videre arbeidet, sier Myrli. Han understreker imidlertid at han ikke har kjennskap til det som er skjedd mellom Ueland og styret.

Myrli sier at den viktigste oppgaven for den nye NSB-sjefen blir å bygge opp igjen tilliten, skape ro i organisasjonen og konsolidere stillingen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling