Ønsket sex før han ville drepe og spise unge jenter

Kannibal møtte i retten i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): «Kannibalen» erklærte seg i dag skyldig i å ha spurt en 21-år gammel jente om han kunne spise henne, skriver Fedrelandsvennen.

Han skal derimot ha nektet for å ha tatt kontakt med flere jenter.

”Kannibalen” innrømmer også at han ga seg ut for å være en annen person overfor jenta. Han prøvde å gi inntrykk av at han kjenner ”Kannibalen” og ønsker å hjelpe jenta mot denne personen.

11 unge jenter vitner

I dag starter rettssaken mot mannen som skal ha tilbudt flere unge kvinner penger for å drepe og spise dem, skriver VG. 26-åringen fra Kristiansand ønsket ifølge tiltalen sex før han ville drepe og spise tenåringsjenter han møtte på internett. 11 unge jenter og kvinner over hele Norge skal ha vært ofre for «kannibalens» trusler over nettet og skal nå vitne i den fem dager lange rettssaken.

- Bare tull

Ifølge siktelsen skal 26-åringen ha vært svært intens i sine trusler:

• Spurte 14-åring om foto for å se hvor mye kjøtt hun hadde på seg.

• Ville ha sex med 16-åring før han drepte og spiste henne. Jenta fikk 10 års utsettelse av «straffen» mot å sende nakenbilde av seg selv på MMS-telefon, noe hun gjorde.

• Tilbød beløp fra 50.000 til 20 millioner kroner for å spise flere av sine ofre. Pengene hevdet han stammet fra dødsranet av Nokas i Stavanger.

• - Kan jeg få den ære av å spise deg opp. Som mat. For 300.000 kroner, skrev han til en 19-åring.

• En 16-åring skal ha blitt tilbudt penger for å bli spist opp etter sin egen død.

• 26-åringen skal ha betalt telefonregningen for en eller flere av jentene, og krevd sex som motytelse.

Mannen vil ifølge VG nekte straffeskyld når saken starter i Kristiansand tingrett i dag. 26-åringen har tidligere sonet en dom på to års fengsel og fem års sikring for voldtekt mot en 15 år gammel jente.

Han brukte navnet «Hannibal» som kallenavn på pratekanalene MSN på internett. Truslene ble også uttalt muntlig på mobiltelefon eller som sms-meldinger.

- Dette er bare spøk og tull på pratekanaler på internett, sier 26-åringen i et intervju med VG.

Logger fra internett

Ifølge TV 2 Nettavisen vil mannens advokat gå gjennom så mye som mulig av 7 000 utskriftssider med logger fra internett og vise at kannibal-pratet bare er «løsrevet vås i lange og absurde diskusjoner i praterom på internett».

- Etter politiets hysteri er de helt sikkert livredde, sier mannens forsvarer, advokat Olav Sylte, til TV 2 Nettavisen.

Sylte mener politiet har skapt et hysteri rundt saken og at de burde tenkt seg bedre om før de ringte til jentene og ba dem anmelde mannen.

- Politiet fortalte ikke om konsekvensene, nemlig det at de må møte ham i retten, sier Sylte.

Chattekanal: Det var blant annet MSN den 26-år gamle mannen brukte som chattekanal da han snakket med de unge jentene på nettet.