Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Opera-spill

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • De underligste krumspring utføres nå i kulturkomiteen på Stortinget, der operasaken er til behandling. Sentrumspartiene later til å være villige til å selge ut både tomter og fredede bygninger rundt Vestbanen for å få Fremskrittspartiet på kroken. Men et slikt fiske kan fort vise seg å bli for dyrt kulturpolitisk, og forhandlingene så langt har indikert at man der i gården ikke gir ved dørene når det kommer til kultur.
  • Arbeiderpartiet er veldig forskrekket over det som skjer. Men Fremskrittspartiet hadde ikke fått noen viktig rolle i dette spillet hvis Arbeiderpartiet ikke hadde brakt inn Bjørvika-alternativet som et ledd i en byutviklingsplan for Oslo øst som ennå bare eksisterer i noen politikeres hoder. Vi frykter fortsatt at Arbeiderpartiet i sin kjerne ikke ønsker noen opera. Det må være grunnen til at de lar kulturfiendene i Frp styre det hele.