Opera

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Fremskrittspartiets representanter i Stortingets kulturkomité er både for og imot å reise på skattebetalernes bekostning. Da komiteen skulle reise ut i Europa for å se på Operabygg, sendte de ut en pressemelding der de klart og utvetydig erklærte at de ville bli hjemme. Men mandag reiste de, og det på skattebetalernes regning, men for sikkerhets skyld deler de seg slik at de to operaforestillingene som står på programmet, bare blir sett av én fra Frp.
  • Opera er en helt spesiell kunstart, som krever både musikalsk sans og dramatisk interesse. Eller som det er blitt sagt: «Hva er opera? Når en blir dolket i ryggen og synger i stedet for å blø.» Fremskrittsparti-politikk er også en spesiell kunstart: Det gjelder å gi inntrykk av å være velgernes mest sparsomme venn, og sitte på lasset idet bussen går. Slik får Fremskrittspartiet både i pose og sekk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer