Operafantomet tar sats

Riv hele dritten, sier en uvanlig opplagt Høyre-leder om Vestbanen. Operaelskeren vet han tråkker på ømme tær, men tar sjansen likevel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Bevaringstanken har gått til hodet på enkelte, sier Jan Petersen, og skisserer et flott monumentalbygg fritt for den gamle Vestbane-fasaden og med en spenstig arkitektonisk utforming.

Dårlig helsetilstand

Petersen har ennå ikke rukket å gå igjennom alle de norske avisene etter tre ukers ferie i Frankrike. - Det jeg har fått med meg av regjeringsarbeidet i sommer viser en dårlig rapport om helsetilstanden. Det store spørsmålet nå er hva regjeringen vil etter at den er ferdig med kontantstøtten og minstepensjonen. Petersen var ikke før kommet hjem før forslaget om småbåtavgift kallet på hans oppmerksomhet. Fra Søgne stilte han villig opp på TV iført flytevest i småbåthavna. - Det passet sabla bra. Det møtet var jo planlagt i lang tid, og så kommer en god Høyre-sak helt gratis fra regjeringen. Antrekket var selvfølgelig planlagt. Jeg må forresten finne båten min så jeg får registrert den. Jeg hadde den ikke på vannet i fjor, og på opplagsplassen er det usikkerhet om hvor den er. Sjøsettingen har VG opsjon på, ler han.

Tøff høst

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer