«Operasjon Burza»: Da Norge felte en polsk narkoliga

I et omfattende internasjonalt politisamarbeid, klarte Europol ved hjelp av norsk politi å knuse et tungt kriminelt narkonettverk som i årevis smuglet opptil fire tonn narkotika på tvers av Europa.

NARKONETTVERK: Da narkotikasøkshunden Tika markerte ved en semitrailer og tollerne beslagla 247 kilo hasj i 2017, visste ikke politiet at de sto overfor et internasjonalt narkonettverk som i flere år smuglet flere tonn narkotika på tvers av Europa. Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
NARKONETTVERK: Da narkotikasøkshunden Tika markerte ved en semitrailer og tollerne beslagla 247 kilo hasj i 2017, visste ikke politiet at de sto overfor et internasjonalt narkonettverk som i flere år smuglet flere tonn narkotika på tvers av Europa. Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer