Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Operatunnelen var stengt i flere timer - forårsaket mye kø

Operatunnelen er åpen igjen for trafikk.

MYE KØ: Det var kø i hele Oslo på grunn av et vogntog som veltet i tunnelen like før kl. 13 mandag. Dette bildet ble tatt like før kl 16. Veien er åpen igjen. Foto: Staten vegvesen
MYE KØ: Det var kø i hele Oslo på grunn av et vogntog som veltet i tunnelen like før kl. 13 mandag. Dette bildet ble tatt like før kl 16. Veien er åpen igjen. Foto: Staten vegvesen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Operatunnelen i retning øst var stengt på grunn av et trafikkuhell mandag. Veistrekningen var stengt fra klokka 12.45 til kl 18.15.

- Det er køer i hele Oslo på grunn av trafikkuhellet, sa trafikkoperatør Mari Aarrestad i Statens vegvesen til Dagbladet mandag ettermiddag.

Like før klokka 13 veltet et vogntog inne i tunnelen. Det påvirket både østgående og vestgående trafikk, opplyser Aarrestad.

- Man prøver å få vogntoget på fote igjen, men det vil ta litt tid, sa hun.

Omtrent fem timer etter at vogntoget veltet, ble veien åpnet for trafikk igjen.

Aarrestad sa at det er mindre trafikk på veiene nå, i og med at vi er i fellesferien, men sa at det var mye kø mandag ettermiddag. Trafikkoperatøren anbefalte folk å kjøre om ring 3.

Det er fra før toveis trafikk i ett løp på grunn av vedlikeholdsarbeid fram til 20. juli, skriver Vegvesenet på sine nettsider.

Dagbladet følger saken.

BERGING: Bergingen er i gang i Operatunnelen. Foto: Vegvesenet
BERGING: Bergingen er i gang i Operatunnelen. Foto: Vegvesenet Vis mer