Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Opereres etter knivstikking

Politiet fant flere blodspor inne på hospitset etter at en 36-åring i dag ble knivstukket i brystet på Grünerløkka i Oslo sentrum. Tre menn er pågrepet etter knivdramaet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen blir nå operert på Ullevål sykehus, og det er for tidlig å si hvordan det går med ham.

Politiet opplyser at han er alvorlig skadd.

Store politistyrker sperret av hele kvartalet etter å ha fått meldingen om knivstikkingen i 12.30-tida. Kort tid etter ble to menn av utenlandsk opprinnelse kjørt vekk fra stedet. Mennene på 35 og 21 år er mistenkt for knivstikkingen. Noe seinere ble ennå en mann pågrepet.

Flere blodspor

- Vi har funnet flere mulige stikkvåpen, sier operativ uteleder Geir Kristiansen til Dagbladet.no.

Flere blodspor møtte politiet inne i det private hospitset. Trolig skal episoden ha skjedd i tredje etasje, men politiet vet ikke dette med sikkerhet.

- Det er blodspor forskjellige steder i huset, opplyser Kristiansen.

Ingen øyenvitner

36-åringen har ikke fortalt politiet hva som skjedde da han ble stukket. Det var ingen øyenvitner til episoden, men beboere hjalp politiet med å peke ut de mistenkte.

Politiet vet ikke hvilken tilknytning de pågrepne og offeret har til hverandre eller hospitset.

Steenstrupsgate var sperret av til klokka 13.25. Den timen dramaet varte flokket nysgjerrige naboer og forbipasserende seg bak sperringene.

<B>PÅGREPET:</B> Politiet pågrep disse to mennene som de mistenker for knivstikkinga. Seinere ble enda en mann tatt med til stasjonen.