Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Operert etter knivstikking

Mannen i slutten av 20-årene kom inn i resepsjonen på Park Hotell i Drammen klokka 03.40 i natt. Han klaget da over magesmerter og sa han hadde fått juling. Det han ikke visste var at han også hadde flere knivstikk i magen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Han klaget over smerter, og sa at han hadde fått juling. Først da politiet hadde hentet ham og kjørt ham på legevakta kom det fram at han også hadde flere knivstikk i magen, sier vaktleder Truls Fjeld ved Drammen politistasjon til Dagbladet.no.

Mannen ble kjørt til Buskerud Sentralsjukehus og deretter til Ullevål for operasjon. I dag tidlig ble tilstanden hans beskrevet som alvorlig, men stabil.

Politiet i Drammen etterlyser nå vitner til knivstikkingen.

- Vi vet ikke hvor det har skjedd, men vi antar at det var i eller ved Drammen park. Gjerningsmannen er ukjent, sier vaktleder Fjeld.

- Nå jobber vi med å finne ut hvor den skadde har vært i natt. Han ble lagt i narkose så snart han kom på sykehuset. Og før det var det ikke lett å få noe ut av ham, sier vaktlederen, og legger til at knivstikkinger ikke akkurat er vanlig i hans distrikt.

Mannens tilstand beskrives i kveld som stabil.

- Han skal etter planen fraktes til Buskerud Sentralsykehus i kveld. Da skal vi prøve å prate med ham for å finne ut hva som har skjedd, sier politibetjent Trond Bunæs ved Drammen politistasjon til Dagbladet.no

Har du opplysninger som kan hjelpe politiet i Drammen, kan du ta kontakt på telefon nummer 32 80 55 00.