Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Opp av havet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Måtte gudene, arkeologene og konjunkturene nå stille seg slik at vår nye opera får stige vakkert opp av havet i Bjørvika, uhindret av overskridelser, oldtidsfunn og skurkeaktige entreprenører. Kulturminister Valgerd Svarstad Hauglands første såkalte spadestikk, fra gravemaskinen i går, var langt fra første akt i operadramaet. Det har nå pågått så lenge at vi alle tror dette er et evig spill. Vi minner om at det snart er fire år siden Stortinget vedtok at det skulle bygges nytt operahus i Bjørvika. Lokaliseringsvedtaket kom etter mange, mange års heftig samfunnsdebatt.
  • Vi ber også om at Statsbygg, og operasjef Bjørn Simensen, ved sine byggtekniske, prosjektmessige og kunstneriske valg, utviser slik klokskap at ikke folket, ved Carl I. Hagen, får vann på mølla og vind i seilene i denne saken. Det er det vi ber om mens vi venter på at vårt storslåtte, nasjonale kulturbygg står ferdig i 2008.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling