Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Oppbevarte likene i ukevis

Savnede Casei Jones (32) og hennes fire barn ble i helga funnet døde. Nå er ektemannen tiltalt for drap.

DREPT: Cameron Bowers, Preston Bowers, Mercalli Jones og Aiyana Jones ble sist sett i live for seks uker siden. Foto: Marion County Sheriff's Office / NTB Scanpix
DREPT: Cameron Bowers, Preston Bowers, Mercalli Jones og Aiyana Jones ble sist sett i live for seks uker siden. Foto: Marion County Sheriff's Office / NTB Scanpix Vis mer

Casei Jones (32) og hennes fire barn i alderen ett til ti år ble sist sett i live for seks uker siden i Ocala i Florida. Lørdag kveld meldte familien dem savnet.

Politiet utpekte raskt Jones' ektemann (38) som mistenkt i saken. Dagen etter var han involvert i en trafikkulykke nær Brantlet County i Georgia. Politiet på stedet kjente en «ubehagelig lukt» fra bilen.

- Dere bør kanskje sette på meg håndjern, skal han ha sagt til politiet, ifølge en pressemelding gjengitt av CNN.

På innsida av bilen ble Casei Jones' lik funnet.

Seinere skal 38-åringen ha tatt med etterforskere til Charlton County, der likene av de fire barna Cameron (10), Preston (5), Mercalli (2) og Aiyana (1) var dumpet.

Likene er foreløpig ikke formelt identifisert, men etterforskerne mener at det er de fire savnede barna.

- Vi håpet at han hadde forlatt dem i live, men nå er teorien åpenbart at han har drept dem, sa sheriff Billy Woods på en pressekonferanse mandag, ifølge USA Today.

Facebook skriver politiet i Marion County at de har gjennomført avhør av mannen. Basert på hans forklaring og andre bevis i saken, tror de at han drepte alle de fem ofrene i familiens hjem.

Han skal så ha oppbevart likene i boligen og i bilen sin i flere uker, før han fraktet dem til stedet der de lå dumpet. Mannen er nå pågrepet og tiltalt for drapet på kona. Politiet påpeker at de jobber med å få ham tiltalt for alle de fem drapene.

Ifølge CBS skal familiemedlemmer ha kommunisert med noen de trodde var Casei Jones, og det var derfor de ventet så lenge med å melde henne og barna savnet. Det skal ifølge politiet trolig ha vært ektemannen som brukte hennes telefon.

- Som en far, som en forelder, knuser det hjertet mitt. Som sheriff, gjør det meg rasende, sa Woods under pressekonferansen, og la til:

- Det eneste vi trenger å vite er at dette er ondskap. Ondskapen gjorde dette, og ondskapen må betale for sine handlinger - så enkelt er det.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media