FANT KOKAIN: NASA har satt i gang full etterforskning etter at det ble funnet kokain inne på et strengt regulert vedlikeholdsbygg på Kennedy Space Center i Florida.Foto:Matt Stroshane/Getty Images/AFP/SCANPIX
FANT KOKAIN: NASA har satt i gang full etterforskning etter at det ble funnet kokain inne på et strengt regulert vedlikeholdsbygg på Kennedy Space Center i Florida.Foto:Matt Stroshane/Getty Images/AFP/SCANPIXVis mer

Oppdaget kokain hos NASA

200 personer ble mistenkt på Kennedy Space Center.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): NASA gjorde en uvanlig oppdagelse på Kennedy Space Center i Florida tirsdag.

I bygningen, der vedlikeholdsarbeidet med skipet Discovery foregår, fant de en liten plastikkpose med hvitt pulver. Etter nærmere undersøkelser viste det seg at funnet var kokain, noe som er strengt forbudt på NASA-basen.

News 13 skriver at rundt 200 personer har tilgang til området som er strengt regulert.

Hver eneste arbeider ble narkotestet etter funnet, men ingen skal ha vært påvirket av stoffet mens de var på jobb.

Nå går NASA igjennom alt utstyret sitt for å forsikre seg om at det hvite pulveret ikke har satt seg i noen systemer og blir med ut i verdensrommet i kommende oppdrag.

- Ingen var åpenbart påvirket av stoffet da de jobbet. Men vi ønsker å bekrefte utstyret på Discovery slik at det kan fly i mars, sier pressetalsmann Allard Beutel ved Kennedy Space Center.