Oppførte seg eksemplarisk

LONDON (Dagbladet): Både prins Charles og prinsesse Diana oppførte seg eksemplarisk da prins William i går ble konfirmert i St. George-kapellet på Windsor slott. De kjørte i samme bil og satt til bords sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Til stede var også dronning Elizabeth, prins Philip og dronningmoren. Den eneste som manglet var erkebiskopen av Canterbury.

Charles og Diana var for en gangs skyld enige om valg av biskop. Vanligvis blir tronarvinger konfirmert av den høyeste i statskirken som er erkebiskopen av Canterbury, men ikke denne gangen.

Nektet

Prins Charles mener biskopen av London er mer tradisjonell og konservativ i sitt religiøse syn. Prinsesse Diana liker heller ikke erkebiskop George Carey fordi han var en dårlig rådgiver for henne da hun var i skilsmisseforhandlinger.

Diana satte alle motsetninger til side for å være med på sønnens konfirmasjon. Tidligere har hun nektet å sitte ved samme bord som mannen. Hun nektet blankt å delta i julelunsjen på Sandringham i 1995 og var heller ikke med på lunsjen i 1996. I går satte hun seg til bords med mange medlemmer av kongefamilien.

Manglet

Hun hadde imidlertid forbudt prinsenes barnepike, Tiggy Legge-Bourke, å være til stede fordi Diana ikke kan fordra henne. En slottskilde sier til den britiske søndagsavisa: - Hvis prins Williams mor er der, så trenger han ikke en såkalt surrogatmor i tillegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer