Oppgjør mellom Veronica Orderud og søsteren i retten

Det var taushet om selve striden da Veronica Orderud ankom domstolen for å finne en løsning på arvestriden blant søsknene.

RETTSAK: Veronica Orderud og søsteren Synnøve Pedersen i Nedre Romerike tingrett i Lillestrøm. Kristin Kirkemo har saksøkt Per og Veronica Orderud om arveoppgjør.
Foto: Tore Meek / NTB scanpix
RETTSAK: Veronica Orderud og søsteren Synnøve Pedersen i Nedre Romerike tingrett i Lillestrøm. Kristin Kirkemo har saksøkt Per og Veronica Orderud om arveoppgjør. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kristin Kirkemo (44) har sammen med lillebroren rettet et krav mot halvsøsteren Veronica Orderud (46) og en tredje søster. Nedre Romerike tingrett besluttet at saken behandles for lukkede dører av hensyn til sakens opplysning, og ingen av partene kommenterte selve innholdet før retten ble satt torsdag.

- Jeg vil egentlig bare bli ferdig med denne saken nå, var Veronica Orderuds knappe kommentar til VG da hun ankom tingretten torsdag.

Hun sa videre at hun syntes situasjonen er veldig ubehagelig.

I motsetning til søsteren Kristin lot hun seg avbilde både inne i rettslokalet og utenfor. Kristin Kirkemo ba de oppmøtte pressefolkene la være å fotografere, et ønske som ble respektert.

Det var i mai i fjor at Kristin Kirkemo (44) og lillebroren tok ut stevning mot Per (63) og Veronica Orderud (46) – samt Veronica Orderuds lillesøster. I etterkant frafalt stevningen mot Per Orderud. Bakgrunnen for søksmålet skyldes arveoppgjøret etter moren som døde i slutten av oktober året før. Selve innholdet i kravet er så langt ikke kjent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer