Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Oppgjørets time

NEW YORK (Dagbladet): Nå blir det blues for Arne Næss, skriver New York-avisa Daily News. Skilsmissen etter 13 års ekteskap er bekreftet av både Diana Ross og hennes norske ektemann. Og slaget om parets milliardformue er allerede i gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette blir trolig tidenes dyreste skilsmisse med en nordmann i en av hovedrollene. Så langt er strandvillaen i Malibu og øya Tiano i Fransk Polynesia lagt ut til salg for over 50 millioner kroner.

Malibu-villaen er verd rundt 25 millioner kroner og paradisøya nesten 30 millioner. I tillegg har paret hjem i USA, England, Sveits, Frankrike og Norge som alle er i luksusklassen.

Skilsmisseoppgjøret ventes å bli et av de dyreste i underholdningsbransjen, og skal man tro den engelske avisa Daily Mirrors spådommer, vil Arne Næss måtte åpne lommeboka mer enn han liker.

Fest og glamour

Da de to giftet seg i Sveits i 1986, var det en stjernenatt i februar med norske sølvgutter og alt et eventyrbryllup krevet. Bryllupskaka var formet som Mount Everest, og Norge fulgte med på tv og i aviser. Det dryppet litt glamour over Norge via Diana Ross.

Den nette prisen, bare for festen, skal ha vært 400000 kroner. Og det måtte Diana selv betale.

Det skal ha ligget som et lite agg mot ektemannen i alle de 13 åra, skriver amerikansk presse.

Dyre vaner

Daily Mail skrev for fire år siden at forholdet knaket fordi Diana Ross hadde et månedsforbruk som plaget den velstående forretningsmannen. Han skal være god for 3,5 milliarder kroner.

Månedsbudsjett var blant annet 200000 kroner til flyreiser, nesten like mye på feriehus og 400 000 kroner på klær. Bare for å nevne noe.

Den 55 år gamle sangerinnen fra legendariske The Supremes hadde vaner som selv en av Norges rikeste menn ikke helt kunne forholde seg til.

I en pressemelding har Diana og Arne gitt beskjed om at de er gode venner, og at skilsmissen etter 13 år blir fredelig av hensyn til parets to sønner Ross (11) og Evan (10).

Skilmisseavtalen skal inneholde detaljerte avtaler om parets forhold til sønnene. De skal ha delt foreldrerett, og guttene skal bo hos Diana i USA - hvor de er født og oppvokst.

Ikke overrasket

Amerikansk presse er lite opptatt av skilsmissen så langt.

- Skal vi være helt ærlige, hadde vi ikke lagt merke til at paret skilte lag hvis ikke Arne Næss selv hadde sagt fra til en norsk TV-stasjon, skriver Daily News, og legger vekt på at Diana Ross og Arne Næss stort sett har bodd hver for seg under hele ekteskapet. Hun i USA og han i England.

Diana Ross' talsmann, Paul Block, var ikke tilgjengelig i går, men i et intervju i kommende utgave av det homofile bladet Advocate forteller Diana Ross at forholdet ikke har hatt problemer på grunn av hudfargen.

Skjønt Næss ble sparket ut av en klubb i eksklusive Hamptons fordi hun er svart, sier hun tørt.

Travel Diana

Diana Ross går en travel måned i møte. I morgen kommer en ny CD. Den heter ironisk nok « Every Day is a New Day». Vel så interessant blir TV-stasjonen ABCs film «Double Platinium», som har premiere den 16. mai. Diana Ross spiller der sammen med den populære sangstjernen Brandy. Filmen beskriver et ødelagt mor- datter-forhold, og har homofili som underliggende tema. Den handler om en sangstjerne som forlater sitt nyfødte barn for å gjøre karriere.

- For meg vil familien alltid komme først. Folk tror kanskje ikke det om meg. Men slik har det alltid vært, sier Diana Ross i maiutgaven av Advocate, der hun står badet i kveldssol i strandvillaen i Malibu.

Nå er spørsmålet hvor mye Diana får for huset - og hvor mye hun vil kreve av Arne Næss.

KOSTBART: Skilsmisseoppgjøret mellom Arne Næss og Diana Ross forventes å bli et av de dyreste i underholdningsbransjen.
GLAMOUR: Da de to giftet seg i Sveits 1986 var det et eventyrbryllup med glitter og stas.