Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Opphever isolasjon i Anwar-saken

Agder lagmannsrett sier nei til fortsatt varetekt i fullstendig isolasjon for en av de sju mennene som er siktet i forbindelse med drapet på Zia Anwar i Arendal natt til 16. mars i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lagmannsretten begrunner sin avgjørelse med at det ble begått saksbehandlingsfeil da Kristiansand tingrett 10. april imøtekom påtalemyndighetens begjæring om holde mannen isolert i to nye uker etter at han ble varetektsfengslet med brev- og besøksforbud 28. mars.

Ifølge lagmannsrettens kjennelse fikk ikke siktedes forsvarere tilgang til alle sakens dokumenter, medregnet de medsiktedes politiforklaringer, da saken var oppe i tingretten.

De medsiktedes politiforklaringer er påberopt av påtalemyndigheten som en del av begrunnelsen for å begjære siktede fortsatt isolert, går det fram av kjennelsen til Agder lagmannsrett.

Zia Anwar ble funnet død i en utbrent bil på Stoa i Arendal natt til 16. mars. Til sammen er sju menn og en kvinne siktet i saken. En av de siktede mennene er fortsatt etterlyst.

(NTB)

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 885952328


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media