Oppkalt etter Tilla og Tilla

Jentebjørnen blir oppkalt etter to blad Tilla. Tilla Wold (92) og Tilla Marie Engebretsen (7). Det var mammaen til lille-Tilla, Helene Engebretsen, som kom med forslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Det burde være en selvfølge at hunnbjørnen skal hete Tilla. Tilla var den sist fødte i Vassfaret,» mente Helene Engebretsen fra Sundbyfoss i Vestfold.

Hun har selv oppkalt sin datter etter Tilla Wold (92) og fikk i går en gledelig overraskelse, da Dagbladet og NRK kunne fortelle at hun hadde vunnet et wekendopphold ved Pers Hotell på Gol og et årskort i Vassfaret bjørnepark for familien.

- Dette var moro, nå håper jeg det kan ordne seg slik at jeg kan komme opp til dåpen av bjørnene i pinsen, sa Tilla Wold i går til Dagbladet.

Tilla er en sprek 92-åring, som i dag bor på Hof sykehjem i Vestfold. Hun ble født i Vassfaret og bodde der til hun var fem. Tilla husker ennå historier om bjørnene som var nærmeste naboer i Vassfaret.

Den andre vinneren ble Trondheim-studenten Gro Berge fra Hyllestad i Sogn og Fjordane. Hun ble trukket ut i konkurranse med rundt 30 forslag på Truls.

<B>RAMPEBJØRNER:</B> Truls og Tilla blir mer og mer aktive for hver dag, og mye av dagen går med til å lekeslåss.