Oppklarte 100 tyverier i en smekk

Bamble lensmannskontor tok storeslem.

RAID: Bamble lensmannskontor har igjen oppklart en serie hytteinnbrudd. Tyvegodset fylte opp en dobbelgarasje, men dette bildet er tatt etter at en del av sakene er flyttet. Politiførstebetjent Svein Erik Vatle (t.v.) og politioverbetjent Sverre Valle er godt fornøyd. FOTO: Ola Lia
RAID: Bamble lensmannskontor har igjen oppklart en serie hytteinnbrudd. Tyvegodset fylte opp en dobbelgarasje, men dette bildet er tatt etter at en del av sakene er flyttet. Politiførstebetjent Svein Erik Vatle (t.v.) og politioverbetjent Sverre Valle er godt fornøyd. FOTO: Ola Lia Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bamble lensmannskontor har i det siste hatt hendene fulle med innbrudd. Onsdag fikk de skikkelig hull på byllen.

- Vi fikk et gjennomslag i går. Da pågrep vi to personer i Porsgrunn, og fant tyvegods knyttet til et av flere hytteinnbrudd den siste tiden, sier politiførstebetjent Svein Erik Vatle.  

Men den virkelige gevinsten fikk de ikke før i avhørene. Da tilsto de to Porsgrunn-guttene på 20 og 23 år en god del flere innbrudd.  

- De erkjente mellom 85 og 100 innbrudd som har blitt utført i og rundt grenlandsområdet de fire siste månedene, sier Vatle.  

De to guttene har hatt en voldsom aktivitet på innbruddene, og har tatt for seg mellom fem og femten hytter av gangen.  

- Mengden tyvegods er helt enorm. Det fylte opp en dobbelgarasje, som vi er i ferd med å tømme nå. Vi har kjørt vekk sju lass allerede.

Lensmannskontoret i Bamble har begynt å kontakte eierne, og ettersom ryktet har spredd seg har det vært en utrolig pågang av folk som vil komme og se om de finner eiendelene sine blant tyvegodset.

- Hvor ofte er det at dere oppklarer en slik mengde innbrudd i ett sveip?  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer