Opplevde innbrudd for tredje gang i år

Tyver brøt seg nok en gang inn i klesbutikk på Bislett.

SJOKKBREKK: Denne klesbutikken på Bislett er ranet for tredje gang så langt i år. (FOTO: Daniel Laabak, www.tipser.no)
SJOKKBREKK: Denne klesbutikken på Bislett er ranet for tredje gang så langt i år. (FOTO: Daniel Laabak, www.tipser.no)Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): Søndag natt ble Hollywood i Louises gate nok en gang utsatt for et sjokkbrekk. Sist dette skjedde var i mars, da ble en stjålet firehjulstrekker kjørt inn butikkvinduet midt på lyse dagen, tyvene kom seg da unna med flere klesplagg.

Denne gangen brøt tyvene seg inn gjennom inngangsdøra, observante vitner varslet politiet og fikk notert seg nummeret på tyvenes bil, nok en gang skal det ha vært en stjålet bil som ble brukt. Og nok en gang kom tyvene seg unna.

Dyre klær
Butikken i Louises gate har vært utsatt for denne typen tyveri hele tre ganger det siste halvåret. Hollywood ligger i Louises gate 11 og fører visse typer klesmerker som er svært populære, og tydeligvis lett å få solgt videre.

- Vi fører mange dyre designklær som er meget populære i USA, det er helt tydelig at tyvene visste hva de var ute etter, sa butikksjef Liz Øyvang Hagland til Dagbladet.no forrige gang butikken ble utsatt for sjokkbrekk.

Operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt var klar over at dette var tredje tilfelle med innbrudd i butikken Hollywood.

- Disse folka er kjappe. En bil ble observert på stedet, men den var registrert stjålet, og to gjerningsmenn ble sett på åstedet med to søppelsekker før de kjørte av sted i bilen, sa Grøttum til Dagbladet.no.

Opprørt og motløs
Forrige gang butikken ble utsatt for innbrudd kjørte tyvene bilen rett inn i butikkvinduet, denne gangen brukte de jernstang for å slå inn vinduet på inngangsdøra. Dette er samme metode som ble brukt første gang butikken ble brutt inn i for rundt 5 måneder siden.

Butikksjef Liz Øyvang Hagland er svært opprørt og motløs.

- Vi hadde nettopp fått ny inngangsdør, og vi har fortsatt ikke fått forsikringspengene fra forrige innbrudd, så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Det virker jo som de bryter seg inn i butikken vår annenhver måned. Januar, mars og mai. Da kommer vel neste i juli, sier hun oppgitt på telefon til Dagbladet.no

Hagland forteller at da hun kom til butikken virket det først som tyvene ikke visste hva de var på jakt etter.

- Det var masse dyre klær som lå igjen etter innbruddet, men så la jeg merke til at alle våre nye solbriller var borte. Det er snakk om solbriller til en pris mellom 2500 og 5000, så det virker jo som de likevel visste hva de var på jakt etter.