Opplevde marerittet: - Fullstendig knust

Vannleken på campingplassen tok en uventet vending for dattera til Aina Corinne Opedal.

ANDREGRADS FORBRENNING: På en lekeplass nær campingen i Tysvær, fikk dattera til Aina Corinne Opedal helt varmt vann over seg av et annet barn. Foto: Grindafjord Feriesenter
ANDREGRADS FORBRENNING: På en lekeplass nær campingen i Tysvær, fikk dattera til Aina Corinne Opedal helt varmt vann over seg av et annet barn. Foto: Grindafjord Feriesenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

- Hva tenker jeg på? Jeg er dritforbanna. Så jævlig forbanna! Hysterisk lei meg og fullstendig knust!

Det skriver Aina Corinne Opedal i et Facebook-innlegg, som Dagbladet har fått tillatelse til å omtale.

På sykehus

På en lekeplass nær campingen i Tysvær, lekte en gjeng med unger vannkrig sist søndag. Der fikk dattera helt varmt vann over seg av et annet barn.

- Hun ligger nå på Haukeland med andregrads forbrenning på ni prosent av kroppen på grunn av valget som ble tatt av noen vi ikke kjenner. Og vi kan forberede oss på flere uker der, skriver moren i innlegget.

Opedal forteller at dattera gikk glipp av skolebesøk i dag og ikke får gå mer i barnehagen før skolestart. I tillegg har hun mista over halvparten av håret sitt og ikke kan være ute i sola i sommer uten å være fullt påkledd.

Mora skriver likevel at hun nå kjenner på en enorm takknemlighet.

- Oppi alt det jævlige kjenner vi også på en enorm takknemlighet. For at vi har så mange fine folk rundt oss, skriver hun.

- Lek med tragisk utfall

Operasjonsleder Olaug Bjørnsen uttalte til Dagbladet søndag at barna hadde løpt fram og tilbake fra et dusjområde på campingplassen og hentet vann.

- Vi vet ikke foranledningen, men hun har fått helt varmt vann på seg. Det må ha vært ganske varmt, for hun har fått andregrads forbrenning.

Bjørnsen fortalte at det var en del på campingplassen som fikk med seg det som skjedde, og disse har blitt avhørt. Det er også sikret en video. De involverte barna er foreløpig ikke avhørt.

- Det framstår som lek med tragisk utfall, sa operasjonslederen.

Har du tips, video eller bilder? Ta kontakt med Dagbladet på 24 00 00 00 eller 2400@db.no

Opprettet straffesak

Politiadvokat Silje Jansen sier til VG at dette er en tragisk sak, og at det nå er opprettet en straffesak.

- Det er en tragisk sak med barn involvert. Det har blitt opprettet en straffesak på grunn av at det er en alvorlig hendelse, men siden den mistenkte er under 15 år, vil han ikke bli straffeforfulgt, sier Jansen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer