Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Opprør på Trandum mottak:
- Betydelige materielle skader

Uro brøt ut da beboerne skulle låses inn på sine celler.

OPPRØR: Det brøt lørdag kveld ut et opprør på Trandum asylinternat, skriver ABC Nyheter. Foto: Kyrre Lien / Scanpix/Arkiv
OPPRØR: Det brøt lørdag kveld ut et opprør på Trandum asylinternat, skriver ABC Nyheter. Foto: Kyrre Lien / Scanpix/Arkiv Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet bekrefter at utlendingsinternatet på Trandum er påført store materielle skader etter at innsatte gjorde opprør lørdag kveld.

- Jeg kan bekrefte at det har vært et opprør på Trandum i kveld, sier jourhavende advokat Anne Karin Storhaug ved Politiets utlendingsenhet (PU) til ABC Nyheter.

Etter det nettstedet kjenner til skal tumultene ha brutt ut like før beboerne på asylinternatet skulle låses inn på sine celler klokken 20.00 i lørdag kveld.

Storhaug vil ikke opplyse hvor mange som deltok i opprøret eller hva som utløste dette. Situasjonen var sent lørdag kveld under kontroll, ifølge politiet.

- Ingen personer er skadd, men jeg kan bekrefte at det har vært betydelige materielle skader, sier politiadvokaten.

(NTB)