Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Opprydding på Sentrum Scene

- Nå håper vi på Thon - Gjelda er slettet, vi stiller husleiegaranti for et halvt år, budsjettet for 1997 går i balanse, vi henter inn en økonomisjef, skaffer oss flere bein å stå på og serverer ei spennende artistliste. Nå krysser vi fingrene for leiekontrakt med Thon-Gruppen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Styreleder Arne Kvalheim og styremedlem Jørgen Roll jobber skjortene og nattesøvnen av seg for å sikre Sentrum Scenes framtid. De har presentert planene sine for den nye huseieren og håper sjarmoffensiver har gjort susen.

- Vi er rimelig sikre på at planene vi har presentert for huseieren får en seriøs behandling. I møtet vi hadde med representanter for Thon, fikk vi inntrykk av at de tar oss på alvor, sier Kvalheim.

Ser lyset

De to styremedlemmene innrømmer at det har vært en del rot på flere plan ved Sentrum Scene.

- Ja, økonomistyringen har ikke vært god. Og ja, både styret og den daglige ledelsen kunne sikkert ha gjort en bedre jobb. Men hvert år oppsøker rundt 100 000 mennesker Sentrum Scene, og vi har drevet en real opprydding i et års tid. I høst har vi lykkes i å få slettet gammel gjeld for fire millioner. Fra nyttår stiller vi med blanke ark, sier Jørgen Roll.

Han synes det vil være bittert dersom leiekontrakten med Thon-Gruppen ikke går i boks.

- Nå ser vi lys i tunnelen og den tyngende gjelda er sanert.

Nedleggelse

- Hva skjer med Sentrum Scene dersom dere ikke får leiekontrakt med Thon?

- Da er nedleggelse et faktum. Vi kan ikke se at det fins andre steder å drive rockeklubben. Men vi har et håp, rydder videre og krysser fingrene for at leiekontrakten blir undertegnet. I løpet av en til to uker skal Sentrum Scenes skjebne være avgjort, slutter styreformann Arne Kvalheim.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media