Oppsiktsvekkende mail-tabbe:
«En bortskjemt drittunge»

Da Christoffer Røstad fikk en bot på 900 kroner for feilparkering i Kristiansand sendte han inn en klage til det kommunale parkeringsselskapet. Svaret 19-åringen fikk, sjokkerte ham.

FIKK BOT: Christoffer Røstad fikk en bot på flere hundre kroner for å stå feilparkert Kristiansand. Foto: Saprykin Media
FIKK BOT: Christoffer Røstad fikk en bot på flere hundre kroner for å stå feilparkert Kristiansand. Foto: Saprykin Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Christoffer Røstad sendte inn en klage på mail til Ingeniørvesenet, det kommunale parkeringsselskapet i Kristiansand, etter å ha fått en parkeringsbot på 900 kroner forrige uke.

Han fikk ikke medhold i klagen og bestemte seg for å kontakte saksbehandleren i kommunen gjennom Facebook. Saken ble ikke godt mottatt. Han fikk beskjed om at vennskapsforespøsler på Facebook kan oppfattes som trusler og føre til politianmeldelse.

Mandag denne uken hadde han fått en ny mail fra saksbehandleren. Han mener svaret han fikk tilbake var hårreisende.

- Den meldinga jeg fikk tilbake var ikke ment til meg. Det sto at «denne bortskjemte drittungen mener han er verdens navle», og personen skrev at jeg mest sannsynlig ikke var så veldig uskyldig. Etter det fikk jeg flere meldinger i innboksen om at avsenderen hadde forsøkt å trekke mailen tilbake, uten å lykkes. Dermed sendte de en mail etterpå, der de forklarte at mailen ikke var ment til meg, sier Røstad.

Fædrelandsvennen omtalte saken først.

Den feilsendte mailen

Dette sto ordrett på mailen Røstad mottok mandag:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer