Oppsummerer hvordan det er å være mor på 34 sekunder. Nå hylles hun for sin ærlighet

Stengte seg inne på kott for å spise godteri mens firlingene lå utenfor. 

HYLLES: Firebarnsmor Ashley Gardner elsker barna sine, men også hun trenger litt alenetid iblant. Nå hylles hun for denne ærlige videoen. Video: Youtube/Gardner Quad SquadVis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er ingen hemmelighet at mange mener foreldreskapet både er en glede og en kamp på én og samme tid.

Alle har forskjellige opplevelser, men mye går igjen. Og ingen oppsummerer tilværelsen som mor, like godt som det amerikanske Ashley Gardner gjør, i hvert fall skal vi tro reaksjonene hun har fått på en video hun postet på Youtube og Facebook.

Gjemmer seg for barna

I videoen har firebarnsmoren stengt seg inne på et kott for å smugspise litt godteri og gjemme seg unna ungene sine.

- Er det galt av meg, spør hun i videoen.

- Det forsvinner aldri, sier hun videre.

I bakgrunnen hører du skriking, og under døren ser du en liten jente stikke fram, og sier «hei». Det nyttet ikke for mora å gjemme seg noe sted.

  • Se videoen øverst i saken.

- Jeg skulle bare filme litt til min daglige videoblogg, men da Indie, min ene datter, sa «hei» til meg mens jeg gjemte meg der inne, så bestemte jeg meg for at dette måtte deles i flere kanaler. Det var bare så morsomt, forteller Ashley til Dagbladet.

Hylles på sosiale medier

Den 34 sekunder lange videoen er på bare ett døgn sett av over 600 000, og blir av mange hyllet for at den «oppsummerer hvordan det er å være mor».

I kommentarfeltet under videoen, skriver flere kvinner at de kjenner seg igjen i videoen.

- Jeg skulle akkurat til å spise godteri selv, men den ene ungen vil bare ikke slutte å følge etter meg, skriver en.

- Ashley er ærlig. Jeg elsker barna mine, men noen ganger ville det vært fantastisk å kunne gå på do uten at noen banker på døren og trenger noe hele tiden, skriver en annen.

- Jeg elsker dette. Så morsomt. Så søtt. Og så sant. Bra gjort, mamma, skriver en til.

Hadde du trodd at du ville få så mye oppmerksomhet?

- Nei, absolutt ikke! Det er tydelig at det treffer en nerve. Tilbakemeldingene har vært overveldende. Det er så mange som kjenner seg igjen i det. Alle foreldre kan forstå det, svarer firebarnsmoren fra Utah.

To år gamle firlinger

Ashley er kanskje i en noe spesiell situasjon når det kommer til å ville trekke seg unna i ny og ne. Hennes fire døtre, Indie, Esme, Scarlett og Evangeline fylte alle nettopp to år. De er firlinger.

- Vi strevde med å få barn i åtte år. Da vi fikk døtrene våre gjennom assistert befrukting, var det som i en drøm, forklarer Ashley.

Da døtrene ble født i 2014 bestemte Ashley og ektemannen Tyson seg for å dokumentere livene sine som foreldre til firlinger gjennom en blogg med navnet Garden Quad Squad. I løpet av to år har de fått fans over hele verden. Bare på Facebook følges de av over 500 000.

- Å være en mor er absolutt en velsignelse og en gave. Når det er sagt, så tror jeg at alle mødre har disse øyeblikkene hvor de må trekke seg litt unna, forteller Ashley.

De fire døtrene er ennå for små til å få med seg at ansiktet til moren deres går verden rundt, men med tiden vil foreldrene vise dem det.

- Det vil bli morsomt å se videoen sammen med dem når de blir litt eldre.

ØVELSE GJØR MESTER: For omtrent en måned siden fikk far og datter Ash og Alex stor oppmerksomhet på grunn av farens mislykkede forsøk på å kopiere datteras turnøvelser. Nå er det andre boller! Video: Caters TV Vis mer
UHYGGELIG OVERRASKELSE: Mor kommer inn på ungenes rom og oppdager at de har dekorert både seg selv og møblene med babypudder. Video: Newsflare / AP Vis mer