MYSTISK KVINNE: Videoen av henne går viralt på sosiale medier, men politet vet fortsatt ikke hvem kvinnen er etter at hun ringte på flere dører i et nabolag i Housten natt til lørdag. Video: CNN Vis mer Vis mer

Opptaket viser en halvnaken kvinne i håndjern. Politiet aner ikke hvem hun er

- Det var som om hun hadde forsvunnet i løse lufta.

Politiet i Montgomery i Texas har startet en etterforskning etter at en rekke beboere i området meldte at noen hadde ringt på i løpet av natta.

Da de som bodde i husene kom til døra var det ingen der, men en av beboerne hadde fanget noe på overvåkningskameraet sitt.

Opptaket viste en kvinne, kun ikledd en t-skjorte, med noe som kan minne om håndjern rundt begge håndleddene, som ringer på før hun forsvinner.

- Vi lå og sov da mannen min ble vekket av dørklokka. Den ringte kanskje 20-30 ganger. Han gikk ut for å se hva det var, men det var ingen der. Det var som om hun hadde forsvunnet i løse lufta, sier hun til CNN.

Minst fem hus i nabolaget skal ha opplevd det samme natt til fredag i forrige uke.

Scott Spencer ved sheriffkontoret i Montgomery sier i en pressemelding at de etterforsker hendelsen, men at det er for tidlig å slå fast hva som har skjedd.

Han sier at kvinnen kan ha vært offer for en kriminell handling og at hun har forsøkt å få hjelp, men advarer samtidig om at hun kan være involvert i en form for svindel. Derfor ber han folk som bor i området om å være forsiktige.

Han forteller videre at politiet har gjennomgått området, snakket med alle som bor der og ser gjennom opptak fra overvåkningskameraer i håp om å finne ut mer om den mystiske kvinnen.

Folk i nabolaget har uttrykt bekymring etter episoden, og er engstelige.

- Jeg har ei ni år gammel datter hjemme. Jeg blir bekymret når jeg hører om det som foregår her, sier Branson Golson til ABC.

Politiet har også sett på om kvinnen passer beskrivelsen av andre savnede personer i området, men så langt uten hell.