Opptøyene i Sverige fortsetter: Flere branner i Stockholm i natt

Samtidig meldes det om fortsatt steinkasting mot politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Svenske medier melder at urolighetene i og rundt Stockholm fortsetter også i natt.

SISTE: Opptøyene ser ut til å ha roet seg like før klokka 3 i natt. Politiet opplyser til Expressen at de nå har kontroll i gatene, og at det ikke er noen nye branner den siste timen.

Bydelen Jakobsberg har vært hardt rammet i natt. Expressen reagerte på at det ikke var brannbetjenter i arbeid til tross for at en rekke biler sto i brann.

- De måtte snu De fikk beskjed fra alarmsentralen at steinkastende ungdom gjorde det umulig for redningstjenesten å komme seg inn i bydelen.

- De måtte snu rett her borte, opplyser Expressen.

Avisa skriver at politistasjonen i Jakobsberg bærer tydelige preg av nattas uroligheter. Den ble angrepet av steinkastende ungdommer, og flere ruter skal være knust. Det har ikke kommet meldinger om personskader i løpet av natta.

På Twitter har flere organisasjoner og Husby-boere tatt til orde for en demonstrasjon onsdag kveld. Da vil de «ta byen tilbake» etter flere dager med unntakstilstand.

Rykter Det går mange rykter om branner rundt om i Stockholm. Blant annet skriver flere på Twitter at det brenner i en kirke i Helenelund. Expressen har fått bekreftet at et tre ved kirken brenner, men det er ikke bekreftet at selve kirken brenner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer