Oppvask på direkten

Carl I. Hagen tordnet mot en av sine argeste motstandere, partifellen Oddbjørn Jonstad i kveld. Frp-kandidaten fikk passet sitt grundig påskrevet av partilederen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Få skulle trodd at Oddbjørn Jonstad og Carl I. Hagen tilhørte samme parti da de opptrådte på TV2 i kveld. Tema for valgsendinga var krangelen mellom Carl I. Hagen og FrPs ordførerkandidat i Oppegård kommune Oddbjørn Jonstad. I så måte fikk programskaperne valuta for pengene.

I forrige uke gikk Jonstad ut og hevdet at flyktninger bør interneres i egne leire, og at flyktningebarn ikke trenger å gå på norske skoler. Partileder Carl I. Hagen synes dette var for drøyt.

- Jonstad har ikke oppfattet at Frp vil at flyktninger skal behandles på en anstendig måte, tordnet Hagen. Men Oppegård-kandidaten mente at det var Hagen som ikke hadde oppfattet stemningene i folket, og mente at Frp etterhvert var blitt for milde i sin innvandringspolitikk.

- Antastet kvinne

Partileder Hagen ble anklaget for å være sur og grinete, det ble avvist av hovedpersonen, som la skylda på journalistene.

- Joda, du er blitt sur og grinete, Hagen, anklaget Jonstad som mente at også han ble mistolket i mediene.

- Jeg har lest programmet og sett uttalelsene dine på TV. Jeg så hvordan du omtrent antastet en kvinne da prøvde å pådytte henne et program, tordnet Hagen mot partiundersåtten.