Oprah: - Jeg vil ikke bli president

Legger ryktene døde for denne gang.

TAKKER NEI: Oprah Winfrey sier i et ferskt intervju at hun likevel ikke ønsker å bli president - for nå. Foto: Scanpix
TAKKER NEI: Oprah Winfrey sier i et ferskt intervju at hun likevel ikke ønsker å bli president - for nå. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ryktene og spekulasjonene rundt at Oprah Winfrey vil stille som kandidat ved neste presidentvalg i USA, har svirret i ukevis. Nå sier imidlertid kjendisen at hun ikke har noe ønske om å bli president likevel. I alle fall ikke i 2020.

Det kommer fram i et intervju det amerikanske magasinet InStyle har gjort med kjendisen.

- Det er noe som ikke interesserer meg. Jeg møtte nylig noen som sa de ville hjelpe meg med valgkampanjen. Men det er ikke noe for meg, sier Winfrey i intervjuet.

- Jeg har ikke DNAet til det, legger hun til.

Vennene håpte på valg

En rekke av Winfreys venner har vært i media og sagt de håper og tror Winfrey vil stille til valg i 2020. Blant dem er en av hennes nærmeste, Gayle King.

- Hun har ringt meg og sendt meldinger svært ofte. Hun har skrevet ting som «det var en på flyplassen som sa når skal Oprah stille til valg», forteller den amerikanske kjendisen i intervjuet.

Rykter etter tale

Ryktene om at den styrtrike TV-stjerna vurderer å stille som presidentkandidat skjøt fart etter talen hun holdt under Golden Globe-utdelingen tidligere i januar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer