Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Oprah: - Jeg vil ikke bli president

Legger ryktene døde for denne gang.

TAKKER NEI: Oprah Winfrey sier i et ferskt intervju at hun likevel ikke ønsker å bli president - for nå. Foto: Scanpix
TAKKER NEI: Oprah Winfrey sier i et ferskt intervju at hun likevel ikke ønsker å bli president - for nå. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ryktene og spekulasjonene rundt at Oprah Winfrey vil stille som kandidat ved neste presidentvalg i USA, har svirret i ukevis. Nå sier imidlertid kjendisen at hun ikke har noe ønske om å bli president likevel. I alle fall ikke i 2020.

Det kommer fram i et intervju det amerikanske magasinet InStyle har gjort med kjendisen.

- Det er noe som ikke interesserer meg. Jeg møtte nylig noen som sa de ville hjelpe meg med valgkampanjen. Men det er ikke noe for meg, sier Winfrey i intervjuet.

- Jeg har ikke DNAet til det, legger hun til.

Vennene håpte på valg

En rekke av Winfreys venner har vært i media og sagt de håper og tror Winfrey vil stille til valg i 2020. Blant dem er en av hennes nærmeste, Gayle King.

- Hun har ringt meg og sendt meldinger svært ofte. Hun har skrevet ting som «det var en på flyplassen som sa når skal Oprah stille til valg», forteller den amerikanske kjendisen i intervjuet.

Rykter etter tale

Ryktene om at den styrtrike TV-stjerna vurderer å stille som presidentkandidat skjøt fart etter talen hun holdt under Golden Globe-utdelingen tidligere i januar.

- Jeg vil at alle jentene som ser på, skal vite at en ny dag er i emning, sa Winfrey i sin tale etter å ha blitt hedret med Cecil B. DeMille-prisen for sin mangeårige TV-karriere.

Hun kritiserte også «en kultur ødelagt av brutalt mektige menn».

Kvinner er ikke blitt hørt eller trodd når de har våget å ta til motmæle mot disse mennene, ifølge Winfrey.

- Men deres tid er ute! sa TV-dronningen, til stående applaus den gang.​

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!