Ops!

Lastebilsjåfør feilberegnet høyden på bru.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Forsøket på å kjøre under brua mellom bensinstasjonene ved Radiumhospitalet i Oslo viste seg å være altfor ambisiøst; lastebilen smelte rett inn i brua og skrelte av store deler av taket, før den ble sittende godt fast.

- Nesten hele taket er borte, og en del av lasten ligger i veien. Lastebilen står fast under brua, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

- Jeg kom kjørende rett etter at det hadde skjedd, og da var det allerede en rekke tilskuere der. Det var en del småhumring, det var åpenbart at å kjøre under brua ikke ville gå, sier øyenvitne André Nadheim til Dagbladet.no.

Nå får hendelsen trolig rettslig etterspill for føreren i slutten av 20-åra.

- Han er ikke mistenkt for promille, men vil trolig bli siktet for brudd på andre forhold i vegtrafikkloven etter at vi har avhørt ham, sier operasjonsleder Hjulstad.

MÅ SVARE FOR SEG: Sjåføren i slutten av 20-åra kan nå vente seg et rettslig etterspill etter fadesen. MMS-foto: TERJE RØNNING
MÅ SVARE FOR SEG: Sjåføren i slutten av 20-åra kan nå vente seg et rettslig etterspill etter fadesen. MMS-foto: TERJE RØNNING Vis mer
Ops!