Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ops!

Lastebilsjåfør feilberegnet høyden på bru.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Forsøket på å kjøre under brua mellom bensinstasjonene ved Radiumhospitalet i Oslo viste seg å være altfor ambisiøst; lastebilen smelte rett inn i brua og skrelte av store deler av taket, før den ble sittende godt fast.

- Nesten hele taket er borte, og en del av lasten ligger i veien. Lastebilen står fast under brua, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

- Jeg kom kjørende rett etter at det hadde skjedd, og da var det allerede en rekke tilskuere der. Det var en del småhumring, det var åpenbart at å kjøre under brua ikke ville gå, sier øyenvitne André Nadheim til Dagbladet.no.

Nå får hendelsen trolig rettslig etterspill for føreren i slutten av 20-åra.

- Han er ikke mistenkt for promille, men vil trolig bli siktet for brudd på andre forhold i vegtrafikkloven etter at vi har avhørt ham, sier operasjonsleder Hjulstad.

MÅ SVARE FOR SEG: Sjåføren i slutten av 20-åra kan nå vente seg et rettslig etterspill etter fadesen. MMS-foto: TERJE RØNNING
MÅ SVARE FOR SEG: Sjåføren i slutten av 20-åra kan nå vente seg et rettslig etterspill etter fadesen. MMS-foto: TERJE RØNNING Vis mer
image: Ops!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!