Opseth til salgs

Trenger du en politisk ringrev med et enormt kontaktnett til å åpne dører for deg i din bedrifts kommende prosjekt? Eksstatsråd og høringsgjenganger Kjell Opseth er tilgjengelig på det frie markedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den politiske sluggeren Opseth stiller ikke til gjenvalg på Stortinget til høsten. Den erfarne statsråden er husket som en meget handlekraftig statsråd, som sørget for at mangt et milliarddyrt samferdselsprosjekt ble vedtatt og gjennomført, gjerne fulgt av store budsjettsprekker.

Han har også vært omstridt og kritisert. Etter sin tid som samferdselsminister måtte han stille i flere høringer, blant annet om Gardermo-utbyggingen og Åsta-ulykka. Han ble til og med truet med riksrett.

Men Opseth landet alltid på beina.

Døråpner Opseth

«Har du behov for bistand av en som virkelig kan «åpne dører»? Ring oss, så formidler vi kontakt med Kjell Opseth.»

Slik reklamerer bedriftsrådgivningsfirmaet Melskog AS for sin nye samarbeidsavtale med stortingsrepresentanten og eksstatsråden. Opseths enkeltmannsforetak, basert i Førde, skal på konsulentbasis samarbeide med Melskog AS.

- Han vil være vår mann i offentlig sektor, sier bedriftsrådgiver Tove Kristin Gulbrandsen ved Melskog AS.

Kjenner Opseth godt

Styreleder i Melskog er Ap-stortingsrepresentant gjennom 12 år, Einar Olav Skogholt.

- Vi kjenner hverandre godt. Jeg og mange med meg vet at Opseth er en meget dyktig kar, og en av de beste og mest handlekraftige statsrådene vi har hatt. Han har enorm erfaring og bakgrunn, og et stort kontaktnett. Svært mange er på jakt etter en slik person, sier Skogholt.

- Og nå kan de få kjøpt ham?

- Ja, responsen har vært meget god. Vi får bare positiv respons. Det er kjempetrivelig. sier styrelederen.

- Jeg har inngått en samarbeidsavtale med et rådgivingsfirma. Vi skal dra nytte av hverandres kompetanse. Jeg kan tilføre kunnskap og kompetanser i saker som ligger i skjæringsfeltet mellom næringslivet og det offentlige rom. Min kunnskap om det offentlige er en del av det jeg tar med i samarbeidsavtalen, sier Opseth.

<B>PÅ MARKEDET:</B> Tidligere statsråd Kjell Opseth er tilgjengelig som døråpner for bedrifter som ønsker hans tjenester. Han har inngått samarbeidsavtale som bedriftsrådgiver for rådgivningsfirmaet Melskog AS.