Orderud-etterforsker til Meløy

Kripos forsterker etterforskningsledelsen i Meløy i forbindelse med etterforskningen av drapet på Linda Didriksen. Orderud-etterforsker Asbjørn Hansen skal nå hjelpe i jakten på morderen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet starter i dag avhørene av flere vitner som meldte seg i går i forbindelse med drapet på Linda Didriksen, melder NRK Nordland. Linda Didriksen er obdusert, men politiet vil foreløpig ikke si om dødsårsaken.

Styrker Kripos

Samtidig har Kripos besluttet å gå tyngre inn i drapssaken i Meløy. Orderud-etterforsker Asbjørn Hansen skal bistå Bodø politidistrikt i etterforskningen. Dermed får Hansen, som ledet etterforskningen etter trippeldrapet i 1999, og onsdag var den siste som vitnet i Orderud-saken, nå en ny drapsgåte å jobbe med.

Når etterforskeren er på plass i Salten onsdag i neste uke vil Kripos ha to etterforskere på saken.

To sjekket ut, åtte igjen

Antallet vitner politiet har ute konkret etterlysning på er nå nede i åtte, etter at det unge paret som var observert i høylytt krangel i området Linda Didriksen ble funnet drept meldte seg og ble sjekket ut av saken i går. Politiet ønsker imidlertid fremdeles å komme i kontakt med fire personer i tilknytning til en amerikansk van, et par som lesset ved, en person som oppholdt seg på et busstopp i området, samt én person i kamuflasjeuniform.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer