Orderud-fetter: - Hvem skjøt? Hvem var det som tok livet av min tante, onkel og kusine?

Harald Orderud sier han håper Tore Sandberg kan finne den fulle sannhet i Orderud-saken. Flere tidligere aktører er kritiske til gjenopptakelse.

BEGJÆRER GJENOPPTAKELSE: Per og Veronica Orderud gir ikke opp forsøkene på å få gjenopptatt trippeldrapet på Orderud, der de sammen med Kristin Kirkemo og Lars Grønnerød ble dømt for drap på Kristian (80) og Marie Orderud (84) og deres datter Anne Orderud Paust (47). Ingen er imidlertid dømt for å ha avfyrt skuddene. Veronica Orderud sier hun tror flere vet hvem som avfyrte skuddene. Video: Henning Lillegård / Reporter: Trym Mogen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SØRUMSAND (Dagbladet): Per (64) og Veronica Orderud (46) var tirsdag tilbake sammen på Orderud gård der de sammen med privatetterforsker Tore Sandberg redegjorde for begjæringen de nå har sendt inn om gjenopptakelse av norgeshistoriens mest omtalte drapssaken.

Det fraskilte paret som ble dømt i trippeldrapssaken og privatetterforsker Tore Sandberg la i godt over en time ut om det han mener er nye viktige spor, momenter han mener politiet ikke har etterforsket godt nok og en teori om «jugoslavisk mordmafia».

Flere som var involvert i politiets etterforskning og rettssaken på begynnelsen av 2000-tallet, er kritisk til det Sandberg la fram som bevis på pressekonferansen.

- Setter pris på jobben

Harald Orderud, Pers fetter, sier til Dagbladet at familien har vært forberedt på en ny runde i media i forbindelse med Sandbergs arbeid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer