Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dobbeltdrapet på Sotra:

Ordfører: - Et sjokk for oss alle

Dobbeltdrapet på Sotra vil prege Fjell kommunes innbyggere i dagene som kommer, ifølge fungerende ordfører Tom Georg Indrevik (H).

I SJOKK: Innbyggerne i Fjell kommune er ifølge fungerende ordfører i sjokk over dobbeltdrapet som skjedde på Kolltveit. Foto: Richard Halland / NTB scanpix
I SJOKK: Innbyggerne i Fjell kommune er ifølge fungerende ordfører i sjokk over dobbeltdrapet som skjedde på Kolltveit. Foto: Richard Halland / NTB scanpix Vis mer

Fjell kommune, der en 40-åring nå er siktet for å ha drept sine foreldre, er en kommune med rundt 26 000 innbyggere.

- Våre tanker går i kveld til de som er rammet og til deres pårørende. Men dette er et formidabelt sjokk på oss alle, sier Tom Georg Indrevik, som sjøl bor på Kolltveit.

Den fungerende ordføreren i Fjell kommune kjenner ikke de tre involverte personene.

- Dette vil prege oss alle i dagene som kommer. Denne typen tragiske hendelser har vi heldigvis vært forskånet for hittil, slik meg er kjent, sier Indrevik.

Foreløpig har ikke kommunen opprettet krisestab eller annet.

- Vi er i dialog med politi, og ønsker de assistanse, så stiller vi selvølgelig opp med det. Men nå er det politiet som har saken, sier Indrevik.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling