Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ordfører Carmen fikk sparken på grunn av dette bildet

Tok bilde av seg selv sittende på brannbil i bare truse og BH.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Carmen Kontur-Gronquist mistet i går jobben som ordfører i den lille amerikanske byen Arlington i Oregon, melder nyhetsbyrået AP.

Men hun har ikke hatt tanter i Sveits, begått underslag eller satset kommunens sparepenger på tvilsomme plasseringer i hedgefond.

Nei da.

Hun lot seg bare avfotografere i forkant av en fitnesskonkurranse, sittende oppå en av byens brannbiler, kun iført truse og BH.

En bekjent la bilde av henne ut på MySpace. Og det ble starten på slutten av Carmen Kontur-Gronquists tid som ordfører i byen.

Bildene ble tatt før hun ble ordfører. Men publiseringen av dem på MySpace var likevel for sterk kost for majoriteten av byens innbyggere.

Innbyggerne stemte mandag over om de ville at hun skulle trekke seg eller ikke, og ordførerens motstandere vant med 142 stemmer mot 139.

En av innbyggerne som har reagert, er Lorena Woods.

MÅTTE GÅ: Carmen Kontur-Gronquist. Foto: AP/Scanpix
MÅTTE GÅ: Carmen Kontur-Gronquist. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Det er ikke på denne måten vi vil vise fram byen vår, sa hun tidligere i år til AP.

Alenemoren Carmen Kontur-Gronquist skjønner ikke hvorfor hun må gå, og hun har heller ikke fjernet bildet fra MySpace, selv om det nå kun er tilgjengelig for vennene hennes.

- Dette er en del av privatlivet mitt. Det har ikke noe å gjøre med min posisjon som ordfører, sa hun tidligere i år til AP.

GODT TRENT: Men ikke alle innbyggerne i Arlington er for glade for dette bildet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media