Ordfører forlenget skjenkebevillingen på fest

Tidligere på dagen bestemte ordføreren at det var lov å ta med alkoholholdige drikkevarer ut av festlokalet og til et uteområde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Da det ikke lenger var lov å servere alkohol på et utested i Notodden i Telemark, annonserte ordfører Jørn Christensen (H) lengre skjenketid.

Det var da klokken slo 2 på utestedet Bellmann under helgens UNESCO-markering at ordføreren bestemte seg for å ta alkoholloven i egne hender - ved to anledninger, skriver VG.

- Grunnen til at jeg valgte å utvide skjenketidene, var at mange dugnadsarbeidere, som hadde jobbet et halvt døgn i strekk, kom inn på utestedet akkurat da skjenketiden var over. Det var veldig god stemning i lokalet, og jeg synes det var ille at de ikke skulle få ta seg en velfortjent pils. Jeg valgte derfor å bruke ordførermandatet til å gi dispensasjon for en halvtime ekstra skjenking, sier Christensen.

Helgen storstilte feiring var i forbindelse med at industriarven på Rjukan og Notodden fikk verdensarvstatus.

- Dette var ikke en fyllefest, men en fest med voksne, ansvarlige mennesker. Det var også vakter i lokalet som sørget for sikkerheten, sier Christensen.

Tidligere på dagen bestemte ordføreren at det var lov å ta med alkoholholdige drikkevarer ut av festlokalet og til et uteområde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.