FINGERTRØBBEL: Ordfører i Kristiansand Per Sigurd Sørensen (H) beklager at alle hans venner på Facebook fikk tilsendt puppevideo. Fingertrøbbel er årsaken, sier han. Dette bildet er fra åpningssermonien til Universitetet i Agder i Kristiansand.
Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
FINGERTRØBBEL: Ordfører i Kristiansand Per Sigurd Sørensen (H) beklager at alle hans venner på Facebook fikk tilsendt puppevideo. Fingertrøbbel er årsaken, sier han. Dette bildet er fra åpningssermonien til Universitetet i Agder i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIXVis mer

Ordfører sendte puppevideo til 219 personer

- Fingertrøbbel, sier Kristiansand-ordfører Per Sigurd Sørensen (H).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kristiansand-ordfører Per Sigurd Sørensen (H) sendte en puppevideo til 219 personer på Facebook. Fingertrøbbel, er hans unnskyldning.

Sørensen har 219 registrerte venner på nettsamfunnet Facebook. Alle fikk tilsendt en puppevideo kalt «99 Words for Boobs» av Kristiansand-ordføreren. Puppevideoen er med sin musikk en omdøpt versjon av låten «99 Luftballons» («99 Red Balloons» var navnet på den engelske versjonen) av den tyske artisten Nena.

- Jeg fikk denne videoen tilsendt og skulle bare sende en kjapp kommentar tilbake til avsenderen, men pÃ¥ grunn av fingertrøbbel så havnet denne hos alle mine Facebook-venner, sier Sørensen til NRK.

Han innrømmer at puppestuntet var litt pinlig.

- Det er ikke slikt en ordfører skal gjøre, forklarer Sørensen.


(©NTB)