Ordfører sjokkert etter Trumps sykehusbesøk

Donald Trump mener demokrater framstilte hans besøk på et sykehus helt uriktig. - Jeg er forvirret, sier ordføreren i Dayton.

KRITSERER: Donald Trump gikk i strupen på to demokrater etter at han hadde besøket sykehuset i Dayton. De to demokratene skjønner lite av presidentens angrep. Foto: SAUL LOEB / AFP / NTB scanpix
KRITSERER: Donald Trump gikk i strupen på to demokrater etter at han hadde besøket sykehuset i Dayton. De to demokratene skjønner lite av presidentens angrep. Foto: SAUL LOEB / AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag besøkte USAs president Donald Trump åstedet for skytemassakrene i El Paso og Ohio.

22 mennesker ble drept i El Paso i Texas lørdag, og ni mennesker ble skutt og drept i Dayton noen timer seinere.

Besøket sykehus

Donald Trump og førstedame Melania Trump la også turen innom Miami Valley-sykehuset i Dayton, der flere av dem som ble såret under masseskytingen er innlagt.

Under besøket ble pressen holdt utenfor, av respekt for ofrene, men pressesekretær i Det hvite hus, Stephanie Grisham, fortalte at alle som møtte Trump viste stor kjærlighet og respekt for presidenten, skriver NTB.

- Jeg skulle ønske dere kunne vært der og sett det, sa hun til pressen.

Men i etterkant av sykehusbesøket var det noe helt annet som fikk fokuset fra presidenten selv. Han langet ut mot to demokrater, senator Sherrod Brown og ordfører i nettopp Dayton, Nan Whaley.

«Jeg har akkurat forlatt Dayton, Ohio, hvor jeg møtte ofre og pårørende, politiet, medisinsk personell og folk i nødetatene. Det var et varmt og flott besøk. Fantastisk entusiasme og til og med kjærlighet», lød begynnelsen av to Twitter-meldinger fra Trump, før tonen ble langt skarpere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer