Ordfører vil ta grep etter flere slagsmål i Grenland

Skyting og flere skadde i går.

- GJENTAKENDE PROBLEM: Ordfører i Porsgrunn kommune Øystein Beyer. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
- GJENTAKENDE PROBLEM: Ordfører i Porsgrunn kommune Øystein Beyer. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Porsgrunn-ordfører Øystein Beyer varsler at han vil samarbeide med politi og andre Grenland-ordførere for å ta et oppgjør med gjengproblemer i regionen, etter skyteepisoden går.

Seks personer måtte få behandling for skader, flere av dem skutt med gummikuler, kraftig banket opp og påført stikkskader.

Gjentakende problem - Disse slåsskampene er et gjentakende problem. Vi kjenner til disse gjengene fra før, de er knyttet til etnisitet og familie og har blant annet bakgrunn i tidligere ungdomsgjenger, sier Beyer til Dagbladet.

Han er opprørt over en rekke sammenstøt mellom unge menn i Grenland-regionen den siste tida. Ifølge ordføreren er personer fra den kjente Gimsøy-gjengen, som stod bak ran, ildspåsettelse, tyveri og narkotikriminalitet i Grenland gjennom 2000-tallet, involvert i slagsmålene.

- Politiet er inne sammen med våre sosialarbeidere på flere skoler for å drive forebygging og vi må se på hvordan vi kan drive bedre integreringsarbeid i kommunene.

Så langt er fire pågrepet av de nærmere tyve personene som var involvert i slagsmål mellom flere gjenger i går. Politiet oppsøkte i natt flere adresser på jakt etter navngitte personer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer