Orgasmedagen rundt hjørnet

En global masseorgasme skal befri verden fra krig og vold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Grip fatt i partneren din, om du har en. Om ikke så begynn og lete. For når klokken slår 16 neste fredag må alle bidra til simultanorgasme verden rundt om planene til arrangementskomiteen for «Global Orgasm Day» skal funke.


Meningen med denne noe merkverdige verdensomspennende markeringen er at den skal bidra til å eliminere vold og aggresjon.

Og om du lurer du på hvilken metode du skal bruke, så er det hjelp å få på hjemmesiden:

«Intensjonen er at deltakerne skal konsentrere alle tanker under og etter orgasmen på fred.»

På hjemmesiden har de to arrangørene Donna Sheehan og Paul Reffell laget en enkel liste, for dem som skulle undre seg over hvorfor det er viktig å sette av tid, og det rent praktiske rundt saken. Meningen er at det hele skal finne sted på vintersolverv, den 22. desember.

Ifølge en mindre vitenskapelig avhandling på Global Orgasms hjemmeside står det en masse  måleutstyr rundt omkring i verden, klart til å registrere energieffekten av det lite vitenskaplige forsøket.

Lyder det tvilsomt? Ja, kanskje det. Men på den andre siden er det ikke så mye å tape på å delta.

TENTE ARRANGØRER:  Donna Sheehan og Paul Reffell fra California ser på nye metoder for å skape fred i verden, i dette noe hippie-aktige framstøtet. Foto: Ap
TENTE ARRANGØRER: Donna Sheehan og Paul Reffell fra California ser på nye metoder for å skape fred i verden, i dette noe hippie-aktige framstøtet. Foto: Ap Vis mer