Orienterer om rednings-aksjonen som fulgte den tragiske helikopterstyrten

De ulike aktørene som bidro i redningsaksjonen, forteller om status for deres arbeid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØYGARDEN (Dagbladet): De ulike aktørene som bidro i fredagens redningsaksjon etter at et Super Puma-helikopter styrtet ved Turøy i Øygarden kommune Hordaland, møter nå pressen i Øygarden rådhus for å fortelle om aksjonen og hva status er nå.

Med på pressekonferansen er ordførerne i Fjell, Sund og Øygarden kommune, samt representanter fra brannvesenet, Forsvaret, Sivilforsvaret, Røde Kors, politiet og ambulansepersonell.

70 vitneavhør Lensmann i Sotra, Askøy og Øygarden lensmannsdistrikt, Odd Dale, har etterforskningsansvaret etter ulykken.

Han fortalte pressen at politiet har foretatt 70 vitneavhør i løpet av de siste dagene.

- 25 personer vil jobbe med denne saken et par uker framover. Kripos bistår fremdeles med saken, og vi vil få inn spesialister hvis det er behov for det, sier Dale.

Roste innsatsen Både Øygarden og Sund kommune mistet innbyggere i den tragiske ulykken som krevde 13 menneskeliv.

- Vi uttrykker vår dypeste medfølelse og ettertanke til de pårørende til de 13 personene som mistet livet, innledet ordfører i Øygarden kommune, Børge Haugetun, pressekonferansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer