Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sandbergs Iran-reise

Orienterte departementet etter at han kom til Iran

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) orienterte Statsministerens kontor om Iran-reisen først to dager etter at han kom til landet.

IRANFERIE: Fiskerimininster Per Sandberg reiste til Iran i ferien sammen med sin norsk-iranske venninne Bahareh Letnes. Departementet og statsministerens kontor var ikke informert på forhånd. Foto: Filter Nyheter / Instagram
IRANFERIE: Fiskerimininster Per Sandberg reiste til Iran i ferien sammen med sin norsk-iranske venninne Bahareh Letnes. Departementet og statsministerens kontor var ikke informert på forhånd. Foto: Filter Nyheter / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg orienterte departementet dagen etter at jeg ankom Iran, og Statsministerens kontor dagen derpå, opplyser han i en epost til NTB via departementets kommunikasjonsavdeling.

Sandberg skriver at han reiste til landet på ordinært turistvisum.

På spørsmål om hvilke sikkerhetsvurderinger som ble gjort i forkant av reisen og hvem som var involvert i sikkerhetsvurderingene, svarer han:

- Sikkerhetsvurderingene gjorde jeg selv basert på tidligere besøk til Iran.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!