Originale bankranere

Et østeuropeisk par raner banker i «Bonnie and Clyde»-stil med ny vri - Clyde tar Bonnie som gissel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mannen stormer inn i banken og tar en kvinnelig kunde som gissel. Han presser en kniv mot kvinnens strupe og krever at banken gir ham penger. Etter å ha fått pengene, går paret sammen ut og kjører vekk.

Politiet tror banker er blitt lurt hele seks ganger på denne måten i Birmingham-området. Den kvinnelige kunden er nemlig den samme i alle ranene, og trolig mannens partner.

Mannen er mellom 20 og 30 år gammel, mens kvinnen skal være mellom 20 og 40 år. Begge har olivenbrun hud og er av østeuropeisk opprinnelse, sier politiet. Det utelukkes ikke at det kan være snakk om mor og sønn.

- Oppførselen deres overbeviser de bankansatte om at det dreier seg om et virkelig ran og at det er sannsynlig at noen kan bli skadd. Derfor gir de fra seg kontanter, sier en talsmann for politiet til avisen The Times.

Ingen andre enn ranerens partner er så langt blitt truet under ranene, og ingen er kommet til skade. Politiet frykter likevel at ting kan komme ut av kontroll og at farlige situasjoner kan oppstå. De berørte bankene har ikke gått offentlig ut med størrelsen på ransutbyttene, men de anslås ikke å overstige 10.000 pund, rundt 125.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer