TV-aksjonen 2016

Ørjan (26) trykket feil - kjøpte møte med Astrid S. til 11 000. Nå kan datoblemme redde ham

- Dette var en dyr lærepenge. 

BUDBLEMME: Ørjan Pettersen fikk seg en dyr lærepenge da han plutselig måtte punge ut 11 000 kroner for konsertbilletter. FOTO: Privat.
BUDBLEMME: Ørjan Pettersen fikk seg en dyr lærepenge da han plutselig måtte punge ut 11 000 kroner for konsertbilletter. FOTO: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ørjan Pettersen (26) fra Kvaløya sier at han bare skulle sjekke hva som ble solgt på QXL under årets P3-aksjon, da han endte opp med å bruke litt mer enn planlagt.

Plutselig skal han ha bydd 11 000 kroner på tur for to personer til London, konsertbilletter til Astrid S. og et møte med artisten.

- Jeg leste om konserten bare for moro skyld. I stedet for å lukke siden, klarte jeg å legge inn bud. Det tok litt tid før jeg skjønte hva jeg faktisk hadde gjort, forklarer Pettersen.

Det ufrivillige budet ble lagt inn 22.05 lørdag kveld. Pettersen hadde opprettet profil på nettstedet samme dag. 26-åringens stressnivå var ikke særlig høyt før han mottok e-post fra P3-aksjonen søndag kveld.

- Det er jo tur til London med konsert, så jeg tenkte at det var noen sørpå som kom til å by over meg. Jeg fikk litt fnatt da jeg skjønte at det var jeg som vant budrunden. Det var en dyr lærepenge.

Mamma vil være med

Pettersen vurderte å holde den noe uheldige budrunden for seg selv, men endte opp med å skrive en status på Facebook hvor han etterlyste noen å dra sammen med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer