<strong>PÅ BAKKEN:</strong> Norwegian har måttet innstille flere flygninger til og fra Florida på grunn av orkanen Irma. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
PÅ BAKKEN: Norwegian har måttet innstille flere flygninger til og fra Florida på grunn av orkanen Irma. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer

Orkanen Irma setter Norwegian-fly på bakken

Har innstilt flere flygninger til og fra Florida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Flyselskapet Norwegian opplyser at de har innstilt flere flyginger til og fra Florida i USA på grunn av orkanen Irma.

Blant annet er flygingen fra Oslo til Fort Lauderdale fredag 8. september innstilt. Også flygingen fra Fort Lauderdale til Oslo samme dag er kansellert.

- Vi overvåker utviklingen av orkanen Irma nøye, og har regelmessig kontakt med vår representant i Florida for å vurdere sikkerheten i området, heter det på Norwegians nettsider.

ØDELEGGELSE: Flyplassen Princess Juliana får kjenne på orkanen «Irma». Til vanlig er flyplassen som ligger på øyen Sint Marten kjent for sine spektakulære landinger. Video: NTB Scanpix Vis mer

Selskapet opplyser at berørte passasjerer vil bli oppdatert via SMS.

- Informasjon om spesifikke flyginger er tilgjengelig på vår side om ruteinformasjon, og passasjerer som har spørsmål angående reiser kan kontakte vår kundeservice for hjelp, heter det videre.

Videre er flygingene fra Stockholm og Barcelona lørdag og fra Paris og København søndag innstilt.

- Sikkerheten til våre passasjerer og kabinbesetning kommer alltid først, skriver Norwegian.

Flyselskapet opplyser at de følger nøye med på utviklingen i uværet, og er i tett kontakt med lokale myndigheter i Florida.

Norwegian tilbyr personer som blir rammet av innstillingene til og fra Florida muligheten til å kansellere billetten og motta full refusjon eller å endre flybilletten gratis.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer