Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Orkanen Rick svekker seg

Nærmer seg kysten av Baja California-halvøya på Mexicos vestkyst.

SVEKKER SEG: Orkanen Rick har svekket seg mens den nærmer seg kysten av Baja California-halvøya på Mexicos vestkyst. Foto: REUTERS/NOAA/Scanpix
SVEKKER SEG: Orkanen Rick har svekket seg mens den nærmer seg kysten av Baja California-halvøya på Mexicos vestkyst. Foto: REUTERS/NOAA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Orkanen Rick har svekket seg mens den nærmer seg kysten av Baja California-halvøya på Mexicos vestkyst.

Orkanen, som en stund var en av de kraftigste orkanene på mange år i det nordøstlige Stillehavet, er redusert fra kategori 5 til kategori 1.

Den har likevel ført til kraftige dønninger på sørspissen av Baja California, og en mann mistet livet mandag da han ble tatt av bølger på en strand.

Fordi det er sendt ut orkanvarsel, har butikkeiere i Los Cabos spikret finerplater foran butikkvinduene og stablet hauger med sandsekker foran dørene.

Rick er den sjuende orkanen hittil i årets orkansesong på Stillehavssiden av Mexico. I forrige måned ble Baja California rammet av orkanen Jimena som var en kategori 4-storm.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling